Velkommen

Menuer

Se vores menu

Passioneret madlavning baseret de bedste råvarer

Vi arbejder hos Restaurant Uafhængig hver dag på at skabe kulinariske oplevelser udover det sædvanlige gennem vores store passion for madlavning. Vi serverer retter baseret på de bedste råvarer og har øje for detaljerne i både udvælgelse af råvarer, tilberedning og den endelige anretning, og det betyder, at du altid får mad, lavet helt fra bunden, på moderne og stadig traditionel vis. Vi har forskellige menuer, som alle på hver sin måde kan være netop det, som du leder efter.

Sæson

Det fantastiske klima i Danmark gør det muligt at variere udvalget af råvarer, som sæsonerne skifter. Hos Restaurant Uafhængig omfavner vi dette ved at have en skiftende menu, der altid følger sæsonen, så vi kan sikre, at vores råvarer er de bedste. Når efteråret nærmer sig, er skoven et vigtigt element i sæsonmenuen.

Frokost/Lounge

 

Selskab

Vores restaurant er beliggende i forbindelse med Hotel Amerika og har den mest fantastiske udsigt til den smukke natur der omgiver Hobro. Mange ønsker at invitere et større selskab ud på vores restaurant og lade dem opleve den exceptionelle stemning, og derfor har vi naturligvis en selskabsmenu, som kan tilpasses det enkelte selskabs ønsker. Med i vores selskabsmenuer er desuden service på højeste niveau fra vores dygtige personale. Selve menuen bestemmes i samarbejde med værtspar, værtinde eller vært, men én ting er sikkert - både du og dit selskab vil med garanti mærke den store passion for mad og vine.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vil du høre mere om vores menuer? Så kontakt os i dag på telefon 98544200. Hvad end det drejer sig om vores sæsonmenu, frokost eller selskabsmenu, er du mere end velkommen til at spørge vores kyndige personale til råds. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Restaurant Uafhængig.