Velkommen

Profil

Restaurant Uafhængig i Hobro

Velkommen til Restaurant Uafhængig

Velsmagende mad, hyggelige omgivelser, en autentisk oplevelse og en stilfuld atmosfære. Alt dette kombinerer vi hos Restaurant Uafhængig i én og samme oplevelse. Vi byder hver dag gæster velkommen i vores smukke restaurant til mad i særklasse, lavet med de bedste råvarer og af kokke, der med en rivende passion for faget ligger sjæl og hjerte i alle serveringer.

Passion for madlavning og kulinariske oplevelser

Vores udbud af retter bærer i høj grad præg af, at det dygtige personale arbejder ud fra en stor interesse i og passion for madlavning. Vores menu skifter og tilpasses altid sæsonen, så kun de bedste udvalgte råvarer benyttes, og en evig nysgerrighed danner grundlaget for, at vi løbende udvikler nye retter. Vi skaber kulinariske oplevelser med mad og vine i fantastiske omgivelser til en konkurrencedygtig pris, hvad end det gælder frokost, aften eller selskaber.

Autentisk mad med øje for detaljer

At skabe enestående gastronomi hænger ikke blot sammen med det overordnede indtryk af den enkelte ret – og hos Restaurant Uafhængig har vi altid et stort fokus på at arbejde med selv de mindste detaljer. Vi bruger tid på udvikling og anretning samt hvorfor vi giver en autentisk oplevelse med ægte mad, der både er klassisk og moderne, enkelt og tilpasset. 

En naturskøn, gastronomisk oplevelse

Vi er beliggende i forbindelse med Hotel Amerika, hvor de fantastiske naturskønne omgivelser tæt ved Mariager Fjord midt i Østerskoven danner rammen om vores restaurant. Vi forsikrer Jer hermed gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige med både velsmagende mad, udvalgte vine, og en enestående udsigt udover skoven, når du besøger os hos Restaurant Uafhængig. Kontakt vores dygtige personale i dag på telefon 98544200, hvis du vil høre mere eller book et bord til dig og dit selskab.